Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Μόνωση Mπάνιου με Nanodefense Eco της Kerakoll


          Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ένα σπίτι είναι η Υγρασία και υγρασία δεν έχουμε μόνο σε μια ταράτσα ή ένα μπαλκόνι άλλα και σε ένα μπάνιο.
       Ασφαλώς και στις μέρες μας με την κρίση και τις οικονομικές δυσκολίες είναι απόλυτα φυσιολογικό να κοιτάμε δύσπιστα έναν τεχνικό μιας εταιρίας που προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να μονώσουμε και το μπάνιο μας.  Τι γίνεται όμως όταν μια ωραία πρωία διαπιστώσουμε μούχλα σε συνορεύουσα με το μπάνιο ντουλάπα η μύκητες και μαυρίλες σε συνορεύον τοίχο παιδικού δωματίου;
       Πόσο εύκολο είναι να διορθώσουμε το λάθος στην στιγμή που το μπάνιο είναι επενδεδυμένο με πλακάκια και πόσο επίπονο οικονομικά θα αποβεί το να ξηλώσουμε τα πλακάκια και να παρέμβουμε από την αρχή;
       Το Nanodefense Eco λοιπόν είναι ένα υλικό πιστοποιημένο  και φιλικό προς το περιβάλλον, υδατοδιαλυτό, ιδανικό για  απορροφητικά υποστρώματα σε περιβάλλοντα με υγρασία όπως μπάνια και ντουζιέρες.
        Ένα προϊόν ιδανικό για το GreenBuilding και την φιλοσοφία της Kerakoll που είναι απόλυτα συνυφασμένη με την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των χρηστών.
        Ενός συστατικού με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων.  Το Nanodefense® Eco παρέχει πλήρη στεγανότητα σε θετική πίεση, εγγυώντας την προστασία των απορροφητικών ή ευαίσθητων στην υγρασία υποστρωμάτων, ακόμη και σε περιβάλλοντα με συνεχή υγρασία και κορεσμένα με ατμούς.
       Κατάλληλο για να κολλήσουμε απευθείας πλακάκια με τις κόλλες   H-30 και   H-40 της Kerakoll.

Εφαρμόζετε πανεύκολα με ρολό η σπάτουλα σε σοβά η γυψοσανίδα.

www.ibagno.gr

ΠΗΓΗ: http://tmaragelis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου